Bodrumet e verërave

Çfarë të prisni nga ky shërbim?

Sipërfaqe e metalta pastrohen në mënyrë optimale dhe me pak mund kur avulli futet në funksion. Pjesa e brendshme e bocave të verës është e vështirë për tu arritur dhe pastruar. Me një sistem të avancuar pastrimi me avull është e mundur që në mënyrë efiçiente të largohen të gjitha bakeriet, mbetjet kimikale dhe mbetjet tjera të ndryshme. Avulli dezinfekton çdo hapsië të mbuluar mikrobet dhe çdo lloj ndyrësire që format tjera të pastrimit nuk munden me arrit për t’I larguar. Pas pastimit me avull, hapësirat janë plotësisht të dezinfektuara nga mbetjet e ndryshme qoftë kimikale apo bakteriale. Përveç pastrimit të bocave për verë, fabrikat e verërave kanë hapësira dhe paisje tjera qe vetëm përmes avullit mund të pastrohen dhe dezinfektohen në mënyrë efikase.