Dezinfektim

Çfarë të prisni nga ky shërbim?

Dezinfektimi me avull të tharë që ka një temperaturë të lartë operative, bënë pastrimin dhe dezinfektimin e çdo sipërfaqe në të njëjtën kohë. Gjithashtu përdorimi i gjeneratorëve me ozon bënë kanalizimin tërësor të ajrit përmes procesit të oksidimit. Avulli dhe ozonimi në mënyrë efektive largon bakteret, mikro-organizmat dhe patogjenët tjerë.